,

Imprimanta etichete Zebra ZD410


 • Logistica
 • Productie
 • Retail
 • Utilitati
SKU/PN: ZD41022-D0E000EZ

Caracteristici generale

Imprimantele de birou compacte Zebra ZD410

Cu noua imprimantă ultracompactă, cu imprimare termică directă ZD410 ai la dispoziție o soluție rapidă și fiabilă, mai ales dacă spațiul de care dispui este extrem de restrâns. Proiectată pentru cele mai limitate spații de lucru, cu ZD410 poți imprima etichete, bonuri și brățări de identificare oriunde ai nevoie, la un nivel ridicat de calitate. Este prevăzută cu numeroase opțiuni de conectare pentru o implementare mai mult decât simplă. ZD410 este ușor de utilizat și depanat, pentru o perioadă cât mai lungă de funcționare fără întreruperi. Este o imprimantă mică, dar care îți oferă funcții pentru activități la scară largă.

Imprimanta de birou cu imprimare termică directă ZD410

ZD410 este cea mai mică imprimantă din categoria sa, ceea ce îți permite să o amplasezi cu ușurință pe un birou sau pe un raft unde nu există prea mult spațiu. Disponibilă în variantele de rezoluție de 203 dpi sau 300 dpi, ZD410 este soluția ideală pentru imprimarea de etichete cu o durată de utilizare de sub un an.

Imprimanta de birou, cu imprimare termică directă ZD410 – modelul pentru sectorul de sănătate publică

Modelul ZD410 pentru sectorul de sănătate publică îți pune la dispoziție toate funcțiile modelului standard, la care se adaugă componente din plastic care permit dezinfecția și alimentarea cu tensiune conformă cu IEC 60601-1. Proiectată pentru utilizarea în spitale, clinici, laboratoare și farmacii, imprimanta ZD410 cu imprimare termică directă te ajută să păstrezi confidențialitatea datorită faptului că datele pe care le imprimi nu se transferă pe un ribon. Opțional, rezoluția de 300 dpi este ideală pentru imprimarea de etichete de dimensiuni mici.
Piețele primare pentru imprimantele de birou compacte sunt:

 • Retail
 • Sănătate publică
 • Producție

Principalele aplicații:

 • Aplicații implicând etichete înguste
 • Etichete pentru sectoarele farmaceutic și de sănătate publică
 • Etichetare stocuri și produse retail
 • Imprimare de brățări de identificare

Opțional, baterie pentru funcționare fără fir

Datorită opțiunii de utilizare cu baterie demontabilă, poți transporta cu ușurință imprimanta ZD410 pentru un suport mobil pentru activități de imprimare la fața locului, reducerea etapelor, mărirea productivității și îmbunătățirea preciziei de efectuare a sarcinilor. Carcasa bateriei se fixează la baza imprimantei, conectarea bateriei fiind la fel de simplă ca introducerea în carcasă. Bateria de mare capacitate îți asigură alimentare pentru întreaga durată a turei de lucru, la viteza maximă de funcționare a imprimantei, la care se adaugă sistemul de imprimare și dezlipire a etichetelor una câte una, sistemul de tăiere și tastatura.

O imprimantă ușor de utilizat și fiabilă pentru locurile cu spațiu limitat

Modelele ZD410 sunt soluția ideală când ai nevoie de o imprimantă ușor de utilizat și fiabilă care să se încadreze într-un spațiu restrâns, putând fi folosite pentru o gamă largă de aplicații de imprimare. Prin cele mai mici echipamente din categoria lor, imprimantele Zebra cu lățime de imprimare de 2 inch încap în spațiile de lucru cele mai restrânse și te ajută să imprimi etichete, bonuri sau brățări de identificare la cea mai bună viteză de la această categorie.

Downloads