, ,

Imprimanta etichete Zebra ZD510-HC


  • Sanatate
SKU/PN: ZD51013-D0BE00FZ

Caracteristici generale

Funcții și operare de nivel superior

Soluția de imprimare de brățări de identificare ZD510-HC este o combinație între imprimanta fiabilă cu imprimare termică directă ZD510-HC și cartușele ușor de încărcat care conțin singurele brățări de identificare tratate antimicrobian de pe piață – Zebra Z-Band®. Este cea mai ușor de utilizat imprimantă de brățări de identificare de pe piață. Tot ce ai de făcut este să introduci cartușul cu brățări de identificare și să începi să imprimi.

ZD510-HC îți oferă opțiuni extinse în materie de conectare, incluzând Wi-Fi 802.11ac Bluetooth 4.1 și PrintTouch (NFC). Imprimanta este compatibilă cu sistemele avansate de internare, externare și transfer; este prevăzută cu o carcasă rezistentă la radiații UV care permite dezinfectarea și igienizarea regulată; este silențioasă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în domeniul sănătății (imprimante bratari healthcare). Beneficiezi de o imprimare fiabilă a brățărilor de identificare pentru mărirea siguranței pacientului și creșterea productivității personalului.

De asemenea, ZD510-HC poate fi folosită pentru imprimarea de brățări pentru parcuri de distracții, parcuri acvatice și pentru alte aplicații din domeniul divertismentului. Încredințează imprimarea brățărilor de identificare unui specialist – ZD510-HC, cea mai simplă și mai fiabilă soluție de imprimare de brățări de identificare din domeniu.

Piețele primare pentru ZD510-HC sunt:

  • Sănătate publică
  • Horeca și evenimente

Principalele aplicații:

  • Identificarea pacienților
  • Identificarea oaspeților

Downloads