Showing all 40 results

          Imprimantele pentru etichete sunt echipamente moderne, utilizate tot mai frecevent într-o varietate largă de domenii de activitate, datorită avantajelor pe care le aduc în cadrul procesului de etichetare. În domenii precum: logistică, producție, retail sau sănătate, etichetarea reprezintă un proces central, unde imprimantele pentru etichete pot fi integrate cu usurință în activitățile companiilor din această sferă și nu numai.
Aveți nevoie de imprimante pentru etichete coduri de bare cu specificații de top? Vă punem la dispoziție o gmă variată de imprimante de etichete ce au la bază tehnologii noi de printare, precum cele direct termice sau cele prin transfer termic. Optați pentru imprimanta de etichete coduri de bare care se pliază cel mai bine nevoilor dvs., alegand dintr-o paletă largă de producători, printre cele mai căutate brand-uri putem menționa: Zebra, Bartender, Printronix etc.
Concepute pentru a putea fi integrate cu usurință într-o multitudine de aplicații, imprimantele de etichete coduri de bare pot printa:, coduri de bare, etichete RFID, bilete de acces, prețuri, dar și imagini. În oferta IDmag puteți găsi modele variate de imprimante pentru etichete cu diferite interfee de comunicare, memorie de stocare, memorie RAM și viteze de printare. Cu ajutorul imprimatei de coduri de bare potrivită pentru nevoile de business, vă puteți bucura de o creștere a vitezei operațiunilor și o productivitate ridicată a personalului care o va utiliza. Oferim livrare rapidă oriunde în țară, dar și suport în alegerea modelului de imprimantă adaptat nevoilor tale.

De ce aveți nevoie de o investiție în imprimante pentru etichete?

Etichetarea reprezintă un proces uzual în cadrul companiilor din diferite domenii de activitate, astfel că investiția n imprimante performante pentru etichete coduri de bare este o decizie ce vine la pachet cu numeroase avantaje importante. Eficiența este unul dintre principalele puncte forte ale acestora dispozitive, care vă vor permite sa marcați rapid, palete, cutii, materiale i rafturi din depozite, având ca rezultat o mai bună organizare a activităților.

În ce industrii pot fi utilizate imprimante pentru etichete coduri de bare?

Productivitatea angajaților reprezintă un criteriu esențial pentru orice domeniu de activitate, însă imprimantele pentru etichete coduri de bare sunt necesare cu precădere în domenii precum: retail, logistică, producți, transport (curierat), sănătate, dar și utilități. Fiecare dintre aceste industrii se pot bucura de avatajele utilizăraii unui printer de etichete care nu aduce doar eficiență, ci oferă totodată și posibilitatea identificării cu ușurință a unor produse din depozit sau de la raft, precum i o mai bună organizare.


  • Logistica
  • Productie
  • Retail