Oferă o experiență mai plăcută pentru clienți și flexibilitate în activitatea personalului din magazin, achiziții și marketing!

In Store Mobility este o soluție ideală pentru industria retail, aceasta asigură personalului acces rapid și mobil la operațiunile din magazin. Vă oferă posibilitatea să lucrați cu cele mai recente tehnologii pentru coordonarea activității din magazine și veți beneficia de mobilitate, de operațiuni sigure și de automatizarea proceselor!

Vrei să afli primul în ce proiecte mai suntem implicați? Abonează-te la newsletter!

Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal.  Informatii suplimentare  aici.

Accelerează activitatea din magazin
cu o aplicație modernă pentru controlul și vizibilitatea proceselor!

Cu ajutorul soluției In Store Mobility pentru sectorul de retail poți obține în timp real vizibilitate și control asupra proceselor. Beneficiezi de posibilitatea
de a printa etichete și obții informații detaliate despre produsele comercializate, despre stocuri și prețuri, cu opțiunea
de a genera rapoarte cu evoluția indicatorilor de peformanță.

Cum a evoluat tehnologia dezvoltării aplicațiilor în era digitală?

Operațiuni rapide și flexibile

Permite un control centralizat al rețelei de magazine și o distribuție rapidă și flexibilă, în timp ce ofertele de produse pot fi create mai simplu, mai rapid și mai eficient.

Date în timp real

Oferă posibilitatea de a culege din surse multiple informații precise și date în timp real, pentru a asigura un management integrat și eficient al întregii rețele de magazine.

Tehnologie inovatoare

Soluția Smart In Store Mobility utilizează tehnologie proiectată pentru viitor, care oferă posibilitatea de dezvoltare și integrare ulterioară a unor noi surse de date.

Implementare granulară

În funcție de portofoliul de articole și de nivelul de decizie, Smart In Store Mobility poate fi utilizată eficient pentru managementul integrat al oricărei rețele de magazine.

Compatibilitate cu orice tip de conectivitate

Implementarea soluției In Store Mobility este flexibilă și oferă posibilitatea de adăugare a noi forme de conectivitate pentru integrarea aplicației în orice mediu și inclusiv cu un alt sistem intern de management.

Configurabilitate 100%

Poate fi adaptată pentru nevoile fiecărui magazin și permite adăugarea informațiilor necesare pentru gestiunea activității și luarea deciziilor de management (produse, stocuri, oferte promoționale, etc.).

De ce In Store Mobility?

Funcții integrate pentru managementul magazinului:

Prin intermediul digitalizării, soluția oferită de Smart ID vă ajută să aveți acces mai rapid la informații esențiale despre produsele din magazin: urmărirea produselor, refacerea stocurilor sau managementul retururilor.

Gestiune și control:

Utilizând soluția In Store Mobility veți beneficia de o viziune de ansamblu a activității magazinului, păstrând în permanent control disponibilitatea oricărui produs și stocurile (verificar în timp real magazin/stoc/furnizor).

Creșterea profitabilității:

Angajații vor avea mai mult timp pentru activități de merchandising și interacțiunea cu clienții, care, în urma unei plăcute experiențe de cumpărare, vor deveni loiali brand-ului și vor reveni.

Promovare și optimizarea planului de marketing:

Smart In Store Mobility permite promovarea produselor la raft, oferind acces mai rapid la date (reduceri de preț, oferte personalizate disponibile) și informații cheie precum monitorizarea prețurilor concurenței.

Informații utile pentru clienți:

Clientul poate solicita personalului date precise și detaliate referitoare la produse: prețul de comercializare, stocul disponibil, detalii disponibile pe eticheta produsului (prin scanarea codului de bare).

In Store Mobile: principalele avantaje
ale automatizării magazinelor cu ajutorul echipamentelor moderne

Cum îți aduce In Store Mobile valoare adăugată?

Mobilitate

Pemite un acces mai simplu la informații exacte, datorită utilizării de canale multiple de date (magazin, depozit, furnizor).

Flexibilitate

Tehnologia modernă asigură soluției o durată lungă de viață și implementare granulară în funcție de portofoliul de articole și de nivelul de decizie.

Proactivitate

Ajută vânzătorii să treacă de la un comportament reactiv la unul proactiv în ceea ce privește necesitățile clientului și ale magazinului.

Timp

Economia de timp înseamnă reduceri de costuri: In Store Mobile are un timp record de reacție, lucrând aproape în timp real (0,5 secunde).

Testimoniale – Ce spun clienții despre noi

„În urma introducerii gamei de terminale mobile, imprimante și desplay-uri SmartID, ne-am mărit productivitatea și ne-am optimizat fluxul de lucru. Apreciem în continuare procesele atent documentate și disponibilitatea specialiștilor SmartID, alături de abordarea orientată spre nevoile clientului.”

Dragoș Gabriel Stoica, Manager de proiect Caroli Foods

„În toate centrele logistie și magazinele noastre din România activitatea se desfășoară mai rapid și mai eficient, grație tehnologiei de ultimă generație furnizată de SmartID Dynamics. În plus, datorită asistenței complete și service-ului de înaltă calitate, REWE poate continua să dezvolte magazinele PENNY Market într-un ritm mai rapid, în consonanță cu cerințele clienților și valorile fundamentale ale companiei, ca retailer de succes în Europa.”

Iulian Stroe, Director adjunct IT, REWE România SRL

Indicatori de performanță In Store Mobility

Creșterea productivității, datorită utilizării aplicației fără a fi necesare instruirea sau asistența angajatului

Reducerea stocurilor cu orchestrarea operațională a lanțului logistic

Reducerea pierderilor datorită accesului instantaneu la informații privind operațiunile

Smart ID oferă asistență tehnică ușor accesibilă:

Permite monitorizarea facilă a echipamentului și software-ului;
Include funcţii flexibile de service și intervenţii minime de securitate;
Integrează o aplicaţie nativă POS şi mod POS;
Oferă posibilități de personalizare în funcţie de reglementările aplicabile industriei.

Resurse

Solicită expertiza consultantului pentru soluția In Store Mobile

    Informaţii suplimentare aici.

    • Facebook
    • Twitter
    • LinkedIn
    • YouTube