Showing all 16 results

Condițiile de mediu din anumite domenii de muncă sunt neprielnice pentru buna funcționare a unor dispozitive electronice, motiv pentru care au fost concepute celebrele laptop-uri rugged. Un laptop rugged nu încorporează doar specificații de top, ci este și construit din materiale speciale ce pot rezista cu ușurință umezelii, prafului excesiv sau chiar și temperaturilor nepotrivite. Concepute pentru a oferi performanțe incredibile și o rezistență de neegalat, investiția într-un laptop rugged sau o tabletă robustă poate fi cu ușurință amortizată, grație faptului că, de cele mai multe ori, produsele din această categorie nu necesită reparații constante. La Idmag puteți descoperi o varietate de laptop-uri și tablete rugged, ce dispun de numeroase metode de conectare, memorii de stocare, procesoare, dar și tipuri de protecție, ce pot acoperi în totalitate nevoile muncitorilor din teren și nu numai.

Ce avantaje aduce investiția într-un laptop rugged?

Fiabilitatea și rezistența sporită a echipamentelor de lucru este un element esențial în mediile de lucru dure. Laptop-urile rugged au fost concepute special pentru a rezista în condiții de mediu neprielnice (umezeală, praf, temperaturi nepotrivite). Acestea se fac remarcate și prin specificații de top ce asigură o bună integrare în activitățile desfășurate în numeroase industrii. Greutatea și dimensiunile compacte, rezistența sporită și specificațiile de top, transformă laptop-urile rugged în alegerea ideală pentru orice mediu de activitate unde eficiența și fiabilitatea sunt criterii cheie.

Cum aleg un laptop rugged potrivit?

Laptop-urile rugged se regăsesc într-o varietate destul de mare, astfel că alegerea celui potrivit nu este întotdeauna o misiune simplă. În alegerea unui laptop rugged, este recomandat a se ține cu strictețe cont de aspecte precum: industria, tipul de display, memoria RAM, memoria de stocare, procesorul și tipul de protecție. Astfel, înainte de a alege un model de laptop rugged, este recomandat să aveți în vedere care sunt nevoile din teren.


  • Logistica
  • Productie
  • Utilitati