, ,

Notebook industrial 2 in 1 Panasonic CF-33


  • Logistica
  • Productie
  • Utilitati
SKU/PN: CF-33AEH

Caracteristici generale

Panasonic TOUGHBOOK 33 cu ecran de 12 inch este primul echipament complet robust 2 în 1 din categoria sa, redefinind combinația flexibilitate/robustețe pentru cei care lucrează în medii solicitante. TOUGHBOOK 33 este prevăzut cu un ecran inovator 3:2, pentru o manevrare mai ușoară, la care se adaugă o vizibilitate superioară a aplicațiilor și a documentelor necesare în activitatea de zi cu zi. În plus, datorită proiectării inovatoare este compatibil cu suporturile anterioare pentru montare pe vehicule din generația TOUGHBOOK 31. Pe scurt, îți oferă exact flexibilitatea de care ai nevoie. De la ecranul detașabil de 12 inch, cu luminozitate ridicată și cameră IR pentru Windows Hello, la cele două baterii care pot fi înlocuite în timp ce lucrezi și modulul opțional de comunicații mobile în bandă largă FirstNet Ready EM7511 Band 14, TOUGHBOOK 33 este construit pentru mobilitate maximă.

O gama larga de optiuni integrate, cum ar fi portul serial, codul de bare, amprenta, cititoarele CAC SmartCard cu contact si fara contact, banda optionala FirstNet Ready CF-33 EM7511 asigura ca TOUGHBOOK 33 poate fi personalizat pentru a satisface nevoile unice ale oricarui utilizator.

Adaptorul de andocare inovator disponibil pentru vehicule permite amplasarea laptopului pe oricare dintre docurile pentru vehicule, oferind protectie, economisind timp si resurse.

Downloads