, ,

Notebook industrial Panasonic FZ-55


  • Logistica
  • Productie
  • Utilitati
SKU/PN: FZ-55A400E

Caracteristici generale

Panasonic TOUGHBOOK 55 este un laptop semirobust cu ecran de 14 inch, cu o proiectare modulară inovatoare și cu o durată de funcționare de până la 40 de ore, cu o a doua baterie, disponibilă opțional. Datorită proiectării modulare, poți face diverse upgrade-uri – memorie, stocare, tastatură și trei module de extensie diferite cu intrări/ieșiri suplimentare, unități optice, dispozitive de autentificare, plăci grafice dedicate etc. Datorită compatibilității cu suporturile din generația anterioară, îți protejezi investiția și economisești timp și resurse. Echipat cu tehnologie de vârf, TOUGHBOOK 55 îți pune la dispoziție cele mai recente procesoare generatia 8, Quad-Core Intel vPro, pana la 64 GB RAM, pana la 2 TB stocare, durata de viata a bateriei pe tot parcursul zilei, 4 microfoane care ofera o precizie de recunoastere a vorbirii fara egal, tastatura retroiluminata care poate fi selectata prin culoare, difuzoare clare si puternice de 92 db, Wi-Fi mai rapid si mai sigur si un touchpad cu 25% mai mare. TOUGHBOOK 55 este cel mai ușor și mai subțire echipament din categoria sa, oferind, în plus, un modul opțional de comunicații mobile în bandă largă FirstNet EM7511 Band 14 pentru mobilitate maximă.

CARACTERISTICI PRINCIPALE
  • Proiectare modulară inovatoare și module de extensie care pot fi demontate de utilizator, pentru posibilități neegalate de personalizare
  • Cameră web IR cu 4 microfoane și capac de obturare
  • Durată de funcționare de excepție – până la 40 de ore, cu o a doua baterie, disponibilă opțional
  • Compatibilitate cu generațiile anterioare de suporturi de montare pe vehicule și pentru birou
  • Carcasă din aliaj de magneziu cu mâner încorporat, certificată MIL-STD și IP53

Panasonic TOUGHBOOK 55 deschide noi orizonturi oferind o flexibilitate de neegalat chiar si in cele mai exigente si imprevizibile medii cu pachetele sale de expansiune modulare inovatoare. Porturi intrare/iesire, unitati optice, cititoarele de autentificare si chiar pachete de expansiune grafice se regasesc ca optiuni care pot fi adaugate de catre utilizator. Compatibilitatea cu generatia anterioara de dokuri protejeaza investitiile, economisind in acelasi timp timp si resurse.

Downloads