Program de Achiziții Special Dezvoltat
pentru Companii Medii și Mari

Avem grijă de afacerea ta. Știm că nu toți clienții noștri sunt la fel, dar cu cu siguranță tu ești un client deosebit pentru noi. Tocmai de aceea venim cu oferte personalizate, tehnologii sustenabile care se integrează perfect în infrastructura companiei tale și care răspund cerințelor afacerii tale.

Cumpară și Descoperă
noi Beneficii

Cu cât cumperi mai mult de pe www.idmag.ro cu atât primești mai multe beneficii. Accesează aici beneficiile standard de la care pornești.

Cont de Tip 
MULTI-TIER

În funcție de cifra de afaceri te califici automat într-unul din cele 4 TIER-uri Silver, Gold, Premier, Elite. Negociezi discount-uri și termene de livrare așa cum îti dorești.

Conturi Corporate
Multiple

îți setăm gratuit contul pentru multiple departamente astfel încât să ai o privire de ansamblu asupra achizițiilor semestriale/anuale.

Achiziții
Centralizate

Îți consolidăm procesul de achiziție într-o singură sursă. Ai access la documente standardizate care să îți simplifice și eficientizeze procesul de achiziție.

Planificare comenzi,
semestrial sau anual

Pentru proiecte complexe crează-ți liste de produse din timp.
Îți oferim cele mai bune condiții din piață, consultanță de specialitate, o echipă specializată în medii intensive de lucru.

Termen de livrare
Rapid

Alegeți 5 de categorii/ subcategorii de produse pentru care ai nevoie de livrare rapidă. Intră în cont, setează-ți preferințele și primești cel mai bun preț, plus livrare atunci când ai nevoie. (*serviciu disponibil începând din iunie 2021)

Account și Suport
Manager Dedicat

Nu suntem vânzători, suntem consultanți de elită. Venim cu know-how din proiecte complexe și implementări la TOP cei mai buni din industria ta. Îți punem la dispoziție un account și un consultant în zona de suport tehnic.

Prioritate Comenzi
Frecvente

Ai access la prețuri negociate fie pe baza comenzilor anuale fie pe baza listelor de proiecte. Beneficiezi de prioritate în procesarea comenzilor și expedierea coletelor.

Pentru Mai Multe Informații Despre Beneficii și Recompense aici

Soluții Software Accesibile,
Automatizări și Digitalizări Complexe

Consultanţă de
Specialitate

Oferim consultanță de business pentru optimizarea, automatizarea sau digitalizarea proceselor de afaceri în medii complexe de lucru. Top companii private din retail, logistică și producție beneficiază de experiența și competențele echipelor noastre.

Soluţii
Pentru Viitor

Conceptualizăm și dezvoltam de soluţii software la cheie, de la viziune proiect, documentare, definire cerinţe, dezvoltare arhitectură și interfață utilizatori. Te poți baza pe noi pentru livrare rapidă, pasiune și curaj în abordarea de soluții inovatoare.

Produse
Atent Selectate

Colaborăm cu dezvoltatori de top în tehnologie, recunoscuţi la nivel internaţional. Gama noastră de produse cuprinde cititoare de coduri de bare, imprimante industriale, mobile şi imprimante etichete coduri de bare, terminale, echipamente POS, automatizări şi robotizari industriale.

Service pentru
Ultimele Tehnologii

Echipa noastră este formată din specialişti certificaţi în service şi mentenanţă pentru cele mai noi tehnologii existente pe piaţă. Putem asigura suport tehnic pentru mii de echipamente care lucrează în sinergie cu aplicatii software în multiple site-uri ale companiei dvs.

Lucrăm cu Cei Mai Buni în Industria ta

De ce să lucrezi cu noi?