, ,

Print Engines Zebra ZE500


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
SKU/PN: ZE50042-L0E0000Z
SKU/PN: ZE50043-L0E0000Z
SKU/PN: ZE50062-L0E0000Z
SKU/PN: ZE50063-L0E0000Z

Caracteristici generale

Motoarele de imprimare ZE500 asigură funcționarea fără întrerupere a aplicațiilor critice de imprimare și aplicare de etichete

Seria ZE500 reprezintă o abordare inovatoare a motoarelor de imprimare OEM. Având la bază informațiile obținute din studiile despre clienți, modul de proiectare se concentrează asupra simplificării utilizării, integrării și intervențiilor de service. Concepute pornind de la cerințele clientului, motoarele de imprimare ZE500 sunt proiectate pentru a asigura funcționarea fără întrerupere a aplicațiilor critice de imprimare și aplicare de etichete.

Caracteristicile inovatoare ale motoarelor de imprimare Zebra ZE500

Pentru organizațiile care au nevoie de imprimare automatizată
Fiind un element cheie al aplicațiilor de imprimare și aplicare de etichete, ai nevoie de o soluție de imprimare robustă și fiabilă care să funcționeze cu întreruperi minime în medii de lucru unde sunt necesare o viteză ridicată și un randament superior. Seria ZE500 cuprinde motoare de imprimare OEM inovatoare, simplu de integrat, utilizat și întreținut care îți asigură eficiență și flexibilitate de cel mai înalt nivel, la standarde globale

Intervenții simple de service
Pe scurt: întreruperile în funcționare costă. Datorită modului de proiectare a sistemelor mecanice ale ZE500, timpul necesar pentru întreținere și înlocuirea consumabilelor se scurtează, aceste operațiuni fiind simplificate, ceea ce reduce substanțial durata întreruperilor în cadrul aplicațiilor critice de imprimare și aplicare de etichete. Capul de imprimare deschis simplifică operațiunile de curățare și înlocuire, iar sistemul modular de angrenare cu înlocuire rapidă scurtează timpul necesar pentru reparații.

Soluția ideală chiar și pentru mediile de lucru cele mai dure
Aplicațiile critice de imprimare și aplicare de etichete trebuie să funcționeze fără întrerupere, 24/7. Butoanele de pe panoul frontal și carcasa componentelor electronice sunt etanșeizate și rezistente la praf pentru utilizare în medii dure. Construcția robustă, fără ventilator previne aspirarea deșeurilor în interior, iar construcția integral metalică asigură performanțe optime pe termen lung.

Piețele primare pentru motoarele de imprimare ZE500 sunt:

  • Transporturi
  • Producție
  • Retail

Downloads