, ,

Scaner industrial Datalogic DX8210


  • Logistica
  • Productie
  • Utilitati
SKU/PN: 936300001
SKU/PN: 936300003
SKU/PN: 936300004

Caracteristici generale

DX8210 este noul cititor de coduri de bare de înaltă performanță, cu laser, de la Datalogic. Este special conceput pentru a oferi performanțe de vârf la scanare, precum și ușurință în operare utilizatorilor finali și integratorilor de sisteme din domeniile transportului și logisticii. Datorită proiectării unice, DX8210 oferă o soluție completă pentru instalațiile de scanare omnidirecțională. Cu un singur echipament, poți scana coduri de bare indiferent de orientarea benzii transportoare. Datorită tehnologiei de ultimă generație și proiectării inovatoare a sistemului optic, DX8210 poate fi folosit pentru benzile transportoare late, care necesită o adâncime mare a câmpului vizual, răspunzând cerințelor aplicațiilor intensive.

Datorită vitezei ridicate de scanare (1000 scanări/secundă), DX8210 este soluția perfectă pentru benzi transportoare de mare viteză pentru producția de masă. Datorită arhitecturii complete, DX8210 îți oferă o ușurință neegalată la instalare și utilizare. Cititoarele pot fi instalate în doar câteva minute deasupra benzii transportoare, iar instalația omnidirecțională este gata de utilizare.

Tehnologia inovatoare DST (Digital Signal Technology) mărește substanțial performanțele optice, chiar și în cazul în care calitatea codului este necorespunzătoare. DST asigură performanțe stabile și constante indiferent de condițiile de lucru, pentru a nu fi afectate termenele de livrare, un aspect esențial în domeniul logisticii. Configurațiile omnidirecționale de tip tunel pot fi gestionate perfect prin EBC (Ethernet Bus Connection) pentru o viteză ridicată de transmisie a datelor și sincronizarea semnalului în timp real în cadrul sistemului. EBC permite configurații redundante astfel încât să se evite nefuncționarea sistemului în caz de avariere a componentelor. Ușurința în utilizare, configurarea automată și diagnoza sistemului sunt posibile datorită e-GENIUS, un instrument de configurare de tip browser web care îți permite accesarea sistemului cu ajutorul unui program standard de tip browser, fără a fi necesar un software specific de configurare.

Downloads