, ,

Scaner industrial Datalogic MATRIX 120


  • Productie
  • Sanatate
SKU/PN: 937800003
SKU/PN: 937800004
SKU/PN: 937800005
SKU/PN: 937800006
SKU/PN: 937800007

Caracteristici generale

Productivitate maximă
Cel mai avansat cititor de tip imager

Noul Matrix 320 este un cititor de coduri de bare de tip imager care îți oferă flexibilitate de excepție și un câmp vizual fără comparație la categoria sa, pentru o transformare revoluționară a aplicațiilor de trasabilitate din domeniile logisticii, logisticii interne și producției. În calitate de constructor de mașini sau utilizator final, beneficiezi de cele mai bune performanțe din domeniu, de flexibilitate și un cost total de proprietate scăzut, având posibilitatea de a scana cele mai dificile etichete imprimate sau marcaje aplicate direct pe piese. Dispune de toate funcțiile specifice gamei Matrix, precum instalarea simplă și confirmarea scanării, o gamă largă de opțiuni modulare în ceea ce privește lentila și sistemul de iluminare, precum și de posibilități de conectare în rețea pentru orice aplicații industriale.

Datorită utilizării celei mai recente tehnologii în ceea ce privește senzorul, Matrix 320 este cea mai rentabilă soluție de pe piață. De asemenea, poate fi utilizat în poziție fixă, operatorii nemaiavând nevoie să scaneze manual cu ajutorul convenționalelor cititoare portabile de coduri de bare. Matrix 320 îți oferă cu adevărat toate funcțiile de care ai nevoie.

Activitate optimizată
Rezultate de cel mai înalt nivel pentru aplicații complexe

Noul Matrix 320 este echipat cu un senzor CMOS 16:9 de cel mai înalt nivel care oferă performanțe incredibile comparabile cu un senzor de 3 MP, la numai 2 MP. În combinație cu tehnologii avansate de procesare de imagini și cu soluții inteligente de iluminare, ai la dispoziție un cititor de tip imager de mare viteză (60 fps) care poate decoda cu ușurință cele mai dificile și greu de citit coduri de bare, cum sunt cele folosite în domeniul logisticii interne sau marcajele aplicate direct pe piese utilizate în industria auto și industria electronică.

Datorită câmpului vizual larg, cu o adâncime foarte mare, răspunde foarte bine cerințelor legate de viteza ridicată specifice aplicațiilor de ambalare. Matrix 320 funcționează fără erori, chiar și în cazul combinației de coduri tipărite și marcaje aplicate direct pe piese pe aceeași suprafață. Matrix 320 este conceput pentru performanțe maxime în cele mai competitive situații.

Downloads