, , ,

Smart VS Datalogic


  • Productie
SKU/PN: 959971320

Caracteristici generale

SMART VS

Proiectat ca o soluție la îndemână pentru orice utilizator și instalator, senzorul Smart VS poate fi setat prin simpla apăsare a unui buton urmată de 3 pași simpli. Pentru operațiunile de detecție a obiectelor nu sunt necesare cunoștințe specializate de programare, setări pentru instrumente de inspecție (vision) și nici instrumente de monitorizare externe adaptate. Costul de proprietate se reduce semnificativ datorită modului inovator și ușurinței de utilizare, precum și conceptului inteligent.

Datorită puterii tehnologiei „System on Chip” și algoritmilor personalizați de învățare, Smart VS îți oferă fiabilitate în ceea ce privește timpul de reacție, un factor esențial în orice condiții de detecție. Toate aceste caracteristici recomandă Smart VS drept o soluție unică, pe deplin adecvată pentru următoarele aplicații: verificarea prezenței etichetelor și capacelor pe liniile de umplere a sticlelor și fiolelor; orientarea obiectelor pentru aplicarea corespunzătoare a etichetelor, independent, în funcție de materialul, culoarea și forma obiectelor.

Smart VS este o soluție deosebit de utilă în domeniul ambalării în industria alimentară, industria farmaceutică și cosmetică, dar, datorită flexibilității sale poate fi folosit în cele mai diverse domenii, precum industria auto sau asamblarea automată a componentelor mecanice sau electronice.

Downloads