Soluții pentru Modernizarea Operațiunilor din Logistică

Automatizări de Ultimă Generație pentru Depozite Mici, Mari sau Proiecte Greenfield

pick_by_light

SMART.WMS.CLOUD

Solutie WMS în Cloud special dezvoltată pentru companii cu operațiuni standard. Integrare cu module auxiliare – Pick by Voice, Pick by Light, Material Handling, Sorting, Machine Vision, Track & Trace.

Pick and Pack

SMART.PICK AND PACK

Soluție de Automatizare a proceselor de Pick and Pack în manufacturing sau intralogistică. Integrare cu module auxiliare de Pick to Light, Sisteme de Scanare, Soluții Advantech, Label Printing, Print & Apply.

SMART.WAREHOUSE – AUTOMATION

Soluția coordonează în timp real sistemele ERP, WMS și echipamentele de manipulare (soluții pick to light, pick by voice, benzi transportoare, interfețe 3-D HMI (om–mașină).

Voice_picking

SMART.VOICE – PICKING

Soluție de automatizare a proceselor de picking cu ajutorul vocii. Colectează comenzi pe bază de indicații vocale cu funcții avansate și care interacționează cu WMS și WCS. Termen de instalare rapid.

SOTI

Soluție Mobilitate IMM și Enterprise. Înrolează terminale mobile, imprimante, edpoint-uri, senzori, instalează OS, configurează email, aplicații, conținuț și oferă suport de la distanță unificat, dintr-o singură aplicație.

WharehouseAutomationSystem

ALTE AUTOMATIZĂRI PENTRU DEPOZITE MARI

Smart ID România automatizează complet proiecte green field, depozite mari și foarte mari. Venim cu experiența unor implementări complexe și project management pentru echipe internaționale. Linii cu conveioare, sortare, aplicatoare etichete etc.

Logistica este una dintre cele mai complexe activități care au loc în cadrul unui depozit, fapt pentru care, implementarea unor soluții avansate de gestiune reprezintă un aspect esențial pentru asigurarea unui flux continuu de transport. Automatizările de ultimă generație pentru depozitele mici și mari asigură nu doar un flux neîntrerupt de transport în toate punctele de contact, ci permite totodată și optimizarea costurilor de operare. Soluții precum Smart.Pick and Pack, Smart.Warehouse Automation sau SOTI sunt ideale pentru automatizarea proceselor de picking, coordonarea în timp real a echipamentelor de manipulare, dar și asigurarea unui grad ridicat de mobilitate.
Identificarea unor soluții avansate care să corespundă perfect exigențelor business-ului se poate dovedi o provocare majoră pentru orice tip de operator logistica. Soluțiile comercializate prin Idmag încorporează tehnologii de ultimă generație, destinate automatizării principalelor proceselor din depozit, acoperind toate punctele de contact, astfel încât securitatea lanțului de aprovizionare și transport să funcționeze neîntrerupt.

Întrebări frecvente

De ce ai nevoie de soluții curierat avansate?

Eficiența serviciilor de transport depinde în mare măsură de soluțiile de curierat implementate. În prezent, noile tehnologii au facilitat dezvoltarea unor soluții curierat diverse, ce pot acoperi cu succes orice necesitate logistică. Soluțiile avansate de curierat vin la pachet cu numeroase automatizări pentru depozite, ceea ce va duce la asigurarea unui flux continuu de transport al mărfurilor. O astfel de soluţie aduce avantaje importante și în ceea ce privește optimizarea costurilor de operare aferente logisticii.

Ce soluții pentru modernizarea operațiunilor din logistică poți alege?

Alegerea soluției optime pentru modernizarea operațiunilior din logistică se poate dovedi un task complicat, deoarece la ora actuală sunt disponibile numeroase opțiuni, platforme software, pentru care se recomandă să apelați la consultanța gratuită oferită de specialiștii în domeniu, care vă pot ajuta să alegeți soluția potrivită business-ului și, totodată, să o personalizați în funcție de necesități. Printre cele mai populare soluții pentru care puteți consulta website-ul Idmag.ro se numără: Smart.Pick and Pack, Smart.Warehouse Automation sau SOTI. Fiecare dintre aceste soluții pot fi implementate cu usurință în cadrul activităților logistice, aducând un cumul important de avantaje în ceea ce privește gestionarea întregului lanț logistic.