Soluții pentru Modernizarea Operațiunilor din Logistică

Automatizări de Ultimă Generație pentru Depozite Mici, Mari sau Proiecte Greenfield

SMART.WMS.CLOUD

Solutie WMS în Cloud special dezvoltată pentru companii cu operațiuni standard. Integrare cu module auxiliare – Pick by Voice, Pick by Light, Material Handling, Sorting, Machine Vision, Track & Trace.

SMART.PICK AND PACK

Soluție de Automatizare a proceselor de Pick de Pack în manufacturing sau intralogistică. Integrare cu module auxiliare de Pick to Light, Sisteme de Scanare, Soluții Advantech, Label Printing, Print & Apply.

SMART.WAREHOUSE – AUTOMATION

Soluția coordonează în timp real sistemele ERP, WMS și echipamentele de manipulare (soluții pick to light, pick by voice, benzi transportoare, interfețe 3-D HMI (om–mașină).

SMART.VOICE – PICKING

Soluție de automatizare a proceselor de picking cu ajutorul vocii. Colectează comenzi pe bază de indicații vocale cu funcții avansate și care interacționează cu WMS și WCS. Termen de instalare rapid.

SOTI

Soluție Mobilitate IMM și Enterprise. Înrolează terminale mobile, imprimante, edpoint-uri, senzori, instalează OS, configurează email, aplicații, conținuț și oferă suport de la distanță unificat, dintr-o singură aplicație.

ALTE AUTOMATIZĂRI PENTRU DEPOZITE MARI

Smart ID România automatizează complet proiecte green field, depozite mari și foarte mari. Venim cu experiența unor implementări complexe și project management pentru echipe internaționale. Linii cu conveioare, sortare, aplicatoare etichete etc.

Cosul tau
0