Soluții pentru automatizarea magazinelor de retail

Transformă-ți magazinul, indiferent de dimensiune sau tip, cu ajutorul unor soluții moderne de automatizare a proceselor din retail, a forței de vânzări și a interacțiunii cu clienții!

Oferă clienţilor posibilitatea să ȋși scaneze singuri produsele, să le împacheteze şi să le plătească fără ajutorul unui vânzător.

Afişaţi şi schimbaţi rapid preţurile si oferiți clienților informații esențiale, omnichannel. Funcţionează ca „micropagini web”.

pick_by_light

WMS

Solutie WMS pentru companii cu operațiuni standard. Include integrări cu automatizări Pick by Voice, material handling, sorting, etc.

Cu ajutorul acestei soluții permiteți clienților să aleagă când și de unde își ridică produsele, reducându-și astfel costurile de livrare.

Soluţie completă (hardware, software, aplicație mobilă) cu ajutorul căreia clienții își pot ridica comenzile din magazine.

Smartid- Instore- Mobile1

Soluție mobilă destinată personalului din magazine. Permite verificarea prețurilor, stocurilor și produselor din magazine.

MX Business Avery

MXBusiness este soluția de management central al cântarelor Avery Berkel’s. Funcționlități de control produse și prețuri, margini, imagini produse, raportări vânzari, taskuri.

Soluție complexă pentru automatizarea oricărui magazin. Aduce beneficii imediate, prin utilizarea unui număr redus de angajați pentru realizarea inventarului stocurilor în mod rapid și precis.

SOTI

Soluție pentru managementul echipamentelor mobile, utilizatorilor, conținutului. Secuizează echipamente și software. Poate integra peste 1000 de branduri de echipamente.

Soluție de inventariere a activelor, a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar, cu ajutorul unor terminale mobile dotate cu tehnologie modernă. Oferă vizibilitate asupra procesului într-un sistem unic.

Servicii complete de suport, adaptabile nevoilor fiecărei companii. Asigură update-uri de securitate, reparații în caz de accident sau de uzură normală și chiar suport live specializat, 24/7.

Cosul tau
0