Soluții pentru automatizarea magazinelor de retail

Transformă-ți magazinul, indiferent de dimensiune sau tip, cu ajutorul unor soluții retail moderne de automatizare a proceselor, a forței de vânzări și a interacțiunii cu clienții!

Oferă clienţilor posibilitatea să ȋși scaneze singuri produsele, să le împacheteze şi să le plătească fără ajutorul unui vânzător.

Afişaţi şi schimbaţi rapid preţurile si oferiți clienților informații esențiale, omnichannel. Funcţionează ca „micropagini web”.

pick_by_light

WMS

Solutie WMS pentru companii cu operațiuni standard. Include integrări cu automatizări Pick by Voice, material handling, sorting, etc.

Cu ajutorul acestei soluții permiteți clienților să aleagă când și de unde își ridică produsele, reducându-și astfel costurile de livrare.

Soluţie completă (hardware, software, aplicație mobilă) cu ajutorul căreia clienții își pot ridica comenzile din magazine.

Smartid- Instore- Mobile1

Soluție mobilă destinată personalului din magazine. Permite verificarea prețurilor, stocurilor și produselor din magazine.

MX Business Avery

MXBusiness este soluția de management central al cântarelor Avery Berkel’s. Funcționlități de control produse și prețuri, margini, imagini produse, raportări vânzari, taskuri.

Soluție complexă pentru automatizarea oricărui magazin. Aduce beneficii imediate, prin utilizarea unui număr redus de angajați pentru realizarea inventarului stocurilor în mod rapid și precis.

SOTI

Soluție pentru managementul echipamentelor mobile, utilizatorilor, conținutului. Secuizează echipamente și software. Poate integra peste 1000 de branduri de echipamente.

Soluție de inventariere a activelor, a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar, cu ajutorul unor terminale mobile dotate cu tehnologie modernă. Oferă vizibilitate asupra procesului într-un sistem unic.

Servicii complete de suport, adaptabile nevoilor fiecărei companii. Asigură update-uri de securitate, reparații în caz de accident sau de uzură normală și chiar suport live specializat, 24/7.

În prezent, afacerile din domeniul retail depind în mare măsură dee diferite soluții retail avansate, care să le asigure o bună sincronizare și optimizare a activităților specifice desfășurate. Un management al stocurilor eficient și o strategie de optimizare a costurilor reprezintă aspecte esențiale pentru orice business. Astfel, investițtiile în soluții pentru retail sunt de strictă necesitate pentru fluidizarea operațiunilor din orice verticală, fiind totodată rapid amortizate. Fidelizarea clienţilor depinde atât de calitatea produselor sau serviciilor, cât și de modul în care acestea sunt livrate: optimizarea activităților și degrevarea angajaților pentru asigurarea relaționării cu clienții reprezintă aspecte ce nu mai poate fi neglijate. Într-un secol în care așteptările clienților sunt mai dinamice ca oricând, implementarea unor soluții retail de ultimă generație va aduce avantaje pentru bilaterale.
Posibilitatea de a scana, împacheta și achita un produs fără a relaționa cu casierul reprezintă o modalitate practică pentru client de a evita aglomerarea de la clasicele case de marcat. Mai mult decât atât, spre exemplu o soluție de tip Click and Collect, le permite acestora să aleagă locul și perioada când doresc să ridice comanda, ceea ce înseamnă flexibilitate pentru client și reducerea costurilor de livrare pentru retailer. La toate acestea se adaugă totodată și soluțiile existente de verificare eficientă a prețurilor unor produse, cele implicate în procesele de inventariere, dar și cele de suport.

Întrebări frecvente

Ce avantaje îți pot aduce aceste soluții retail de ultimă generație?

În business-ul modern, gestionarea timpului și, implicit, eficientizarea operațiunilor au devenit provocări majore pentru a câștiga în fața competiției. În acest context, implementarea unor soluții retail avansate, va schimba complet întreaga interacțiune cu clientul. Implementarea soluțiilor moderne pentru retail înseamnă atât eficiență prin automatizarea proceselor, cât și asigurarea unei flexibilități mai ridicate pentru client și o experiență de cumpărături îmbunătățită. Acesta poate scana singur produsele, își poate ridica comenzile din magazinele dorite și poate stabili intervalul de ridicare, în funcție de disponibilitatea lui. La nivel de business, eficientizarea operațiunilor și creșterea productivității angajaților înseamnă reducere de costuri și optimizarea proceselor in sfera retail.

Ce beneficii aduc noile soluții retail pentru magazinul tău?

Implementarea unor soluții retail avansate presupune digitalizarea și automatizarea unor procese de bază în retail. Mai exact, este vorba despre interacțiunea cu clienții si optimizarea modului în care angajații își desfășoară activitatea. Etichetele electronice, aplicațiile de verificare a prețurilor și cele de inventariere sunt doar unele din principalele soluții ce pot eficientiza semnificativ timpul de lucru, reducând simultan și costurile operațiunilor care prin metodele clasice ar fi implicat mai mulți angajați și proceduri mai anevoioase. Personalul din magazin beneficiază astfel de mai multe instrumente pentru a reduce timpul de realizare a operațiunilor (verificări stocuri, prețuri, comenzi etc.) și totodată va avea mai mult timp la dispoziție pentru activitățile care ajută la fidelizarea clienților: cu ajutorul soluțiilor de ultimă generație, interacționează mai mult cu clienții și poate oferi informații relevante cu privire la produse, prețuri, promoții etc. Indiferent de dimensiunea business-ului sau software-ul implementat, soluțiile moderne pentru retail încorporează cele mai avansate tehnologii din domeniu și susțin fidelizarea clienților, prin îmbunătățirea pecepției clienţilor asupra calitatății serviciilor oferite și a experienției lor de shopping. Astfel, crește notorietatea brand-ului, volumul coșului de cumpărături al clientului și frecvența revenirii acestuia în magazin.