Transformă-ți Operațiunile din Utilități

Odată cu accelerarea volumului de date a crescut și nevoia de a lua decizii rapide. Automatizăm operațiunile din teren cu aplicații și echipamente mobile care să permită angajaților remote și celor din sediul central să comunice în timp real

Automatizează managementul mijloacelor fixe și obiectelor de inventar de-a lungul întregului ciclu de viață. Gestionează mentenanța, incidentele, aprovizionarea cu consumabile și conformitatea cu legislația în vigoare.

Automatizează, planifică și facilitează comunicarea dintre personalul din back office și personalul din teren. Acoperă procesele de rezolvare incidente, mentenanţă, verificări în teren şi servicii clienți.

Soluție de comunicare instantă (push to talk), urmărire şi monitorizare, conformitate în timp real la locul incidentelor, access la date și resurse, vizualizare pe hărți interactive și alertare și raportare în caz de incidente.

SOTI

Soluție Mobilitate Enterprise. Automatizează înrolarea terminalelor mobile, imprimantelor, edpoint-urilor, senzorilor, OS, configurarea emailului, aplicațiilor, conținutului. Include help desk remote.