Eficientizează activitățile de inventariere cu ajutorul aplicației Stock Counting!

Aplicația Smart ID.Stock Counting te ajută să îți automatizezi magazinul, să accelerezi procesul de inventariere, să elimini ineficiențele (timp, greșeli de inventariere, consum de hârtie), să îmbunătățești productivitatea personalului și să reduci costurile.

Vrei să afli primul în ce proiecte mai suntem implicați? Abonează-te la newsletter!

Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal.  Informatii suplimentare  aici.

Asigură un flux continuu de marfă în magazin
cu ajutorul unui instrument modern și ușor de utilizat!

Stock Counting reprezintă soluția care te ajută să economisești timp și resurse prin exercitarea unui control deplin al stocurilor de marfă și al fluxului în procesul de comercializare a acestora.
Acest instrument modern de inventariere magazin utilizează tehnologia de scanare a codurilor de bare pentru asigurarea flexibilității scocurilor în funcție de nivelul cererii.

Care sunt cele mai importante beneficii ale soluției Stock Counting?

Precizie:

Reduce costurile operaționale, scade considerabil timpul de inventariere, elimină riscul erorilor umane și crește acuratețea procesului de inventariere magazin.

Rapiditate:

Utilizarea tehnologiei moderne, automatizate, permite colectarea informațiilor despre stocurile de marfă mult mai rapid și mai simplu decât prin inventarierea manuală.

Flexibilitate:

Pin intermediul Stock Counting, inventarierea stocurilor devine mult mai simplă, find realizată cu ajutorul propriilor angajați, oricând este necesar, fără a plăti pentru externalizarea procesului.

Transparență și control:

Actualizările sunt transmise electronic, în timp real, iar pe baza statisticilor exacte se pot baza deciziile asupra nivelului stocurilor în funcție de fluxul comercial.

Alocare personal:

Inventarul stocurilor se va desfășura simplu și rapid, cu ajutorul unui număr redus de angajați, în timp ce restul personalului poate fi utilizat pentru alte activități.

Experiența clientului:

Beneficiind de un flux optim al mărfurilor în magazin, clienții vor avea o experiență plăcută de cumpărare și vor deveni loiali brand-ului.

Cum funcționează soluția Stock Counting:
Zebra mobile computers for Retail

Testimoniale – Ce spun clienții despre noi

„În toate centrele logistice și magazinele noastre din România activitatea se desfășoară mai rapid și mai eficient, grație tehnologiei de ultimă generație furnizată de SmartID Dynamics. În plus, datorită asistenței complete și service-ului de înaltă calitate, REWE poate continua să dezvolte magazinele PENNY Market într-un ritm mai rapid, în consonanță cu cerințele clienților și valorile fundamentale ale companiei, ca retailer de succes în Europa.”

Iulian Stroe, Director adjunct IT, REWE România SRL

„Punctul forte al companiei Smart ID este și au fost totdeauna oamenii. Am numai cuvinte de laudă pentru echipa cu care am lucrat în Proiect. La nivel de suport clienți, cred cu tărie că Smart ID deține una dintre cele mai complexe și mai bine pregătite echipe în medii intensive din piață.
Acest lucru se vede cel mai bine în evoluția lor din ultimii ani. Lucrăm cu oameni și cu echipe pregătite întotdeauna să livreze dincolo de cerințe, care sunt permanent la curent cu evoluția pieței de automatizări și mobilitate, care sunt dornici să ajute și care vin cu soluții pe fiecare problemă în parte.”

Valentina Ionescu – IT, Business Development & Project Manager DPD

Principalele funcționalități ale soluției Stock Counting pentru industria de retail

Echipamente dotate cu Wi-Fi și scanner mobil

Instrumentele moderne de inventariere sunt fiabile, practice și intuitive: Smart ID oferă o gamă largă de terminale mobile, scannere și imprimante mobile pentru coduri de bare.

Software configurabil în funcție de nevoi

Stock Counting integrează un software flexibil, multifuncțional, ce utilizează diferite statistici și permite sincronizarea informațiilor obținute pe mai multe canale, în timp real.

Rapoarte complete pentru fundamentarea deciziilor

Deciziile cu privire la stoc se pot baza pe analiza rapoartelor oferite de Stock Counting asupra inventarului și a datelor analitice furnizate, accesibile printr-o interfață web prietenoasă.

Back-up al datelor de inventar obținute

Atât pentru informațiile contabile, cât și pentru însăși siguranța activității, este foarte importantă salvarea automată a unei copii de rezervă a datelor de inventar, ce pot fi ulterior revizuite.

Actualizarea datelor în timp real

Sincronizarea datelor în timp real pe toate canalele utilizate este esențială pentru ca atât personalul, cât și managerii, să poată lua decizii bazate pe evoluția dinamică a cererii și a stocurilor.

Cu ajutorul infrastructurii oferită de Stock Counting asigurați continuitatea operațională și ajutaţi personalul să realizeze inventarul rapid și fără efort!

Smart ID oferă asistență tehnică ușor accesibilă:

Permite monitorizarea facilă a echipamentului și software-ului;
Include funcţii flexibile de service și intervenţii minime de securitate;
Integrează o aplicaţie nativă POS şi mod POS;
Oferă posibilități de personalizare în funcţie de reglementările aplicabile industriei.

Resurse

Solicită expertiza consultantului pentru soluția Stock Counting

    Informaţii suplimentare aici.

    • Facebook
    • Twitter
    • LinkedIn
    • YouTube