Informații Detaliate Despre Contul Tău

Mai simplu nu se poate. Link pe Contul tau și completează detaliile solicitate în formular. Iți recomandăm să folosești la autentificare adresa de email de companie.

Intră pe Contul tau și solicită recuperarea parolei sau a user-ului, după caz. Verifică emailul și fișierele JUNK sau SPAM. Asigură-te că ai introdus adresa noastră de email în lista de contacte sigure.

Intră în Contul tau. Accesează Detalii Cont, modifică adresa de Email, Userul sau Parola și Salvează.

Intră în contul tău pe www.idmag.ro sau dacă ești nou pe site, deschide cont cu adresa de email corporate.

La prima comandă intri în Programul nostru pentru IMM-uri sau pentru Enterprise.

În funcție de Programul în care compania ta se califică, beneficiezi de discounturi în funcție de achiziții, catalog cu prețuri preferențiale, reduceri și oferte la cel mai bun preț din piață pentru Proiecte Complexe. Plus o echipă de consultanți pregătiți în medii intensive de lucru.

Pe idmag.ro poți plăti cu cardul sau prin transfer bancar. În cazul în care optezi pentru pentru transfer bancar plata se face în contul de mai jos, pe caza pro-formei pe care o primești după plasarea comenzii.

Smart ID Dynamics S.A.
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/5939/10.06.2010
C.U.I. RO27043917
Sediul : Str. Siriului, Nr.36-40, Sector 1, Bucuresti,
IBAN: RO70 BACX 0000 0007 8854 3000
Banca: UNICREDIT BANK
Capital social: 3.648.743 lei

Pentru comenzile plasate până la ora 15.00 PM colegii noștri procesează și expediază comanda în aceeași zi, pentru produsele aflate în stocul www.idmag.ro ( exceptând sărbătorile legale).

Pentru produsele aflate în stocul furnizorilor noștri, specialistii www.idmag.ro vor confirma telefonic data aproximativă a procesării comenzii. În general, comenzile aflate în această situație vor fi expediate într-un interval cuprins între 5-7 zile.

În urma procesării comenzii dvs colegii noștri vă vor trimite un numar AWB pentru urmărirea comenzii prin Urgent Cargus sau Fan Curier. Puteți urmări livrarea comenzii dvs aici https://www.cargus.ro/ sau https://www.fancourier.ro.

Intră în Contul tau. În meniul din stânga > Status Comandă, ca în exemplul de mai jos.

Intra in cont. Accesează Adresă și schimbă detaliile Adresei de Facturare sau Adresei de Livrare.

Poți anula o comandă pe idmag.ro doar în cazul în care comanda ta nu a fost încă confirmată de colegii noștri din Departamentul Preluare Comenzi. Dacă tocmai ai plasat comandă și dorești să o anulezi te rugăm să ne contactezi la:

Tel: +4 0728 008 881
Email: comenzi@idmag.ro
L – V intre 9.00 – 17.00.

Produsele achiziționate pe www.idmag.ro pot fi returnate conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 în condițiile afișate aici

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzi mai mari de 150 RON. Pentru comenzile mai mici de 150 RON, www.idmag.ro aplică o taxă de pregătire comandă în valoare de 35 RON.

În cazul retururilor, costul transportului revine companiei care a realizat achiziția. Te rugăm să menționezi pe documentul de transport numărul returului și atașați toate documentele însoțitoare:

  • Factură (copie)
  • Formular de retur
  • Certificatul de Garanție Original al Produsului

Pentru informații suplimentare referitoare la condițiile de retur te rugăm să accesezi Condiții de Retur aici.

Pe www.idmag.ro poți schimba un produs achiziționat cu un alt produs existent pe site respectând aceleași condiții de retur produs.

Pe www.idmag.ro poți schimba un produs achiziționat cu un alt produs existent pe site respectând aceleași condiții de retur produs.

Pe www.idmag.ro poți schimba un produs achiziționat cu un alt produs existent pe site respectând aceleași condiții de retur produs.

www.idmag.ro returnează contravaloarea produselor în termen de 15 zile de la primirea unui produs și confirmarea conform căreia nu există nici o daună asociată.

Costul transportului pe teritoriul României este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 RON. Pentru comenzi mai mici de 150 RON aplicăm o taxă de pregătire comandă în valoare de 350 RON.

www.idmag.ro expediază comenzi si în afara teritoriului României cu condiția achitării în avans a costului produselor si transportului până la destinație.

Contactează un Expert IDmag

Dacă nu ai găsit răspunsul pe care îl cauți îi poți contacta pe colegii noștri la adresele de mai jos:

Click pe Chat pentru a intra în legatură cu un Expert www.idmag.ro:

Luni – Vineri
8.00 a.m – 6.00 PM

Sună un Expert:
Numar Unic:+0376449800/Selecteaza 2 – Vanzari;
Email: comenzi@idmag.ro

Cosul tau
0