, , ,

Tableta industriala Zebra ET80/ET85


  • Logistica
  • Productie
  • Utilitati
SKU/PN: ET85B-3P5B2-CF0
SKU/PN: ET85C-3P5A2-CFB
SKU/PN: ET85C-3P5B2-CFB
SKU/PN: ET85C-3P5B3-00B

Caracteristici generale

Tableta Windows creată pentru angajații din linia intai, de care depinde o lume întreagă

În fiecare zi, depindem de angajatii din linia intâi care sunt responsabili pentru modul in care noi am ales sa traim –  de cei care raspund primii la solicitari pentru a proteja comunitatile in care traim, la echipele de service in teren, care repara infrastructura utilitatilor, pana la angajatii din liniile de productie care ne ofera produsele pe care le folosim in fiecare zi.

Acesti angajati au nevoie de mai mult decat o tableta robusta. Ei au nevoie de o tableta adaptata pentru activitatile necesare pentru a-si organiza munca. Iar ET80/ET85 livreaza. Sustinuta de conectivitate wireless avansata, Wifi 6E, 4G/5G si optional mult mai mult, aceste tablete conecteaza muncitorii cu informatiile de care au nevoie in fiecare minut, in fiecare tura. Pe masura ce angajatii se muta din teren in vehicule sau in interiorul unei cladiri, aceste tablete se pot transforma rapid in laptopuri sau intr-o statie de lucru fixa sau mobila pentru a se plia exact pe nevoile momentului respectiv. Cu ajutorul Solutiilor Zebra colaborarea si productivitatea ating un alt nivel. O multitudinte de alte optiuni, functionalitati si accesorii iti permit sa creezi taleta perfecta pentru orice job.

The ET80/ET85 —  mobilitate pentru medii critice de lucru pentru angajati in medii critice de lucru.

Ergonomie superioara pentru angajatii din medii critice de lucru

Subtire si usor – redefinit

Aceste tablete 2 in 1 ofera noi standarde atunci cand vorbim de portabilitate   – sunt mult mai usoare decat tabletele cu aceeasi dimensiune de ecran oferite de alti competitori – 35% mai subtiri si 20% mai usoare.  Atunci cand o tableta este montata intr-un vehicul ofera soferilor o vizibilitate maxima pentru o mai buna siguranta si un ecran cu ajutorul caruia pot accesa usor orice tip de informatii.

Versalitate neegalata – 2 in 1

Tabletele robuste ET 80 si ET 85 au un nivel de flexibilitate pe care nici un laptop nu il poate oferi si pot inlocui cu usurinta aceste dispozitive. Poti trece de la tableta la laptop si invers in cateva secunde cu o simpla apasare de tasta, sau cu detasarea tastaturii robuste. O poti folosi ca tableta pentru maximum de mobilitate. Daca ai nevoie sa introduci foarte multe date, atasezi tastatura care ii permite sa ecranului sa fie orientat in orice directive – comparativ cu alte modele, in care ai posibilitatea unui numar limitat de unghiuri presetate. Cu ajutorul unui statii universale tableta poate fi transformata in computer desktop, in birou, sau intr-o statie mobile in masina de politie, intr-un camion, stivuitor etc.

Un display numai pentru business

Ecranul mare de 12 in si raportul dimensiunilor de 3:2,  ‘all business’  poate afisa mult mai multe informatii, imbunatatind productivitatea si usurinta de folosire. Ecranul este usor de vizualizat atat in interior cat si in exterior, chiar si in lumina foarte puternica. Functioneaza chiar si atunci cand porti manusi sau cand este ud. Cu o singura apăsare de tastă, modul anulare, opreste instant displayul si lumina tastaturii pentru siguranta si protectia datelor.

Protejeaza impotriva accesului neautorizat

Iti protejezi tabletele si oferi userilor acces instant si usor. Fiecare model include o camera Windows Hello pentru recunoastere faciala. Pentru a folosi doua metode diferite de identicare Ii poți adăuga un cititor de amprente.

Cu o familie completă de accesorii Adaptezi tableta pentru fiecare user

O poti dota cu incarcatoare de baterii cu 4 sloturi. Poti crea o statie mobilă în vehicule si stivuitoare sau un computer desktop in birou cu o solutie docking universala, care poate suporta ambele moduri, tableta si laptop.Puteti adauga o protectie suplimentara pentru a creste rezistenta. O curea de umar si un maner va pot face viata mult mai usoară atunci când vă aflați pe teren. Un adaptor adauga un port Ethernet si serial – nici un alt instrument nu este necesar. Iar doua prelungiri cu suport optional va permit sa adaugati o baterie , care rezista in doua ture, si o curea care se roteste, sau un cititor de Card de Acces obisnuit pentru securitatea datelor de tip guvernamental.

Cele mai avansate funcționalități și tehnologie de ultimă generație

Atunci cand vorbim de conectivitate wireless, ET80 si ET85 detine toate tehnologiile de ultima generatie. Ai access la cel mai rapid WiFi, viteza pe mobil si bloothooth cu suport pentru WiFi6E, 4G/5G si Bluetooth 5.2. Cu ajutorul Serviciului Citizens Broadband Radio. Service (CBRS)1, companiile pot permite accesul la retele private LTE care ofera conectivitate wireless mult mai eficientă in medii de lucru foarte largi – atat in interior cât și în exterior.

Certificarea retelelor de siguranta publica ofera angajatilor din linia intai o conectivitate pe care se pot baza. Angajatii pot sa descopere cel mai bun drum catre locatiile necesare cu ajutorul unui GPS optional. In plus angajatii au acces la servicii wireless superioare chiar daca se afla in vehicule cu WiFi, mobil si antenta GPS.

Construit conform ultimelor standard de robustete

Oricand poti avea un accident. Tocmai de aceea tabletele ET80/85 sunt construite să asigure functionare continua în ciuda caderilor inevitabile. Daca lucrezi in medii pline de praf nu e o problema pentru ca aceste tablete sunt rezitente la praf, pot fi scapate in noroi, functioneaza chiar si in cazul in care porturile sunt deschise. Designul termic, fara ventilator este ideal pentru zonele curate din productie sau alte zone contaminate si sensibile – imbunatateste sigitarea. Cu ajutorul certificatului de clasa 1 divizie 2, poti configura tabletele ET80 si ET85 pentru a fi folosite in siguranta atunci cand lucrezi in apropierea materialelor periculoase inflamabile.

Captura de date de talie mondiala

Cea mai buna camera color de 13MP cu lumina capteaza imagini la rezolutie mare pentru a documenta orice aspect al activitatii – de la vehicule avariate in urma unui accident rutier pana la starea unei rani rezultate la caderea dintr-un copac, o linie electrificata sau o masina pe linia de productie care are nevoie de reparatii. Scannerul optional integrat poate capta coduri de bare, chiar daca acestea sunt distruse, scrijelite sau prost printate. Cu un scanner localizat in partea de jos, in coltul din dreapta, permite ofiterilor sa scaneze permisul de conducere al soferilor atunci cand tableta e montata in masini. 

Sunet superior

Tabletele ofera doua speakere, plus 4 microfoane pentru anularea zgomotului in fata dar si in spate care elimina zgomotul de fundal. Daca esti in modul push to talk sau intr-o convorbire video, dictezi notite sau folosesti comanda voce pentru a realiza o varietate larga de operatiuni pe tableta, tu si cei pe care ii suni veti auzi intotdeauna fiecare cuvant.

Putere mare de procesare pentru userii experimentati

Generatia de procesoare  Intel’s 11th generation  furnizeaza o generatie mai avansata de performanta accelerand productivitatea.

Mobilitate Zebra DNA si captura de date

Comunicare push to talk si mesaje text securizate Uneste-ti si mai bine echipa cu Workforce Connect push to talk, la nivel enterprise, si functionalitati de mesaje text. Angajatii pot vorbi cu un coleg sau cu o echipa la distanta de un buton indiferent daca se afla in interiorul unui spatiu, in teren sau intr-un vehicul.

Mesageria text securizata permite vizibilitatea asupra angajatilor care sunt disponibili pentru a prelua un mesaj, localizarea cestora si o lista de mesaje text pentru toti angajatii.

Tehnologie inteligenta pentru baterie

Bateriile PowerPrecision+ furnizeaza informatii multiple care pot fi vizualizate pe tablete. Vizibilitatea asupra indcatorilor critici ai bateriei asigura angajatii ca au suficienta baterie pe care pot conta in fiecare tura si in fiecare zi.

Configuratia scannerului si integrarea datelor mult mai usoare

Detecteaza automat si configureaza usor scanerul tabletelor ET80 si ET85 cu 123Scan, un tool usor de folosit care permite chiar si utilizatorilor noi sa foloseasca imediat scanerul.

Iar abilitatea de a realiza coduri de bare pentru aplicatii face ca scanerul sa fie usor de integrat  in orice flux de lucru, eliminand erorile in introducerea de date.

Downloads