, , , , , , ,

Terminal mobil Datalogic Falcon X4


SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Bazându-se pe designul ergonomic și elegant pentru care gama Falcon este bine-cunoscută, terminalul mobil Falcon X4 este noua generație a produsului reprezentativ Datalogic. Terminalul mobil Falcon X4 este o soluție ideală pentru aplicații de retail și de logistică, putând fi folosit atât în activitatea din magazin, cât și în cea din depozit.

Tehnologiile de bază Datalogic în domeniul capturii de date îți asigură performanțe de vârf la scanarea oricăror tipuri de coduri de bare 1D și 2D. Noul cititor de coduri de bare 2D, de tip imager, cu tehnologie AR (Auto Range) permite scanarea de la apropiere și până la distanțe extrem de mari. Comunicarea se realizează printr-o conexiune radio superioară TI 802.11 a/b/g/n conformă CCX v4 și antena MIMO, pentru conexiuni și acoperire mai bune sau prin cablu prin USB Hi-Speed, RS-232, Modem și Ethernet. Tehnologia Bluetooth® v4 asigură compatibilitatea cu noul mod de operare cu consum redus (BLE), precum și o mai bună recunoaștere vocală pentru sistemul audio în bandă largă la modelele cu Android.

Terminalul mobil Falcon X4 este compatibil integral cu accesoriile anterioare Falcon X3+ și cu majoritatea aplicațiilor CE existente. Cu terminalul mobil Falcon X4 îți protejezi investițiile anterioare și, în același timp, ai acces la inovații și la cele mai noi tendințe din domeniu prin versiunea cu Android™ (posibilitate de upgrade și la modelele cu Windows WEC7).

Noua funcție de scanare AR (Auto Range) îți permite scanarea la o distanță de până la 15 m, oferind concomitent performanțele superioare și experiența în utilizare specifică tehnologiei de scanare Datalogic.