, , ,

Terminal mobil Datalogic Joya Touch


SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Terminalul Joya Touch pentru aplicații multiple permite utilizarea aceluiași echipament atât pentru operațiuni pentru clienți, precum scanarea produselor de către client în timpul cumpărăturilor, eliminarea rândului la casă, liste de cadouri la magazin, cât și pentru operațiuni pentru personal, precum aprovizionare la raft, inventar, reduceri de prețuri, verificări de prețuri etc.

Este disponibil în două variante de formă (terminal portabil și de tip pistol) pentru a-l putea folosi în funcție de aplicație. Trecerea de la o versiune la alta se realizează simplu și rapid.

Cu terminalul Joya Touch beneficiezi de mai multe funcții inovatoare, precum prima tehnologie de încărcare wireless din domeniu, care elimină necesitatea întreținerii și curățării contactelor de încărcare de pe echipament și de pe suporturi, modul de încărcare rapidă și tehnologia Datalogic SoftSpot™ pentru o acționare simplă și confortabilă.

Echipamentul este prevăzut cu numeroase tehnologii, fiind inclusiv compatibil cu Beacons pentru conținut localizat, promoții și identificarea locației. Acest terminal portabil unic se poate conecta cu o gamă largă de periferice wireless, precum imprimante și alte echipamente cu protocol serial.
Joya Touch îți oferă mai multe opțiuni de personalizare: schimbarea culorii părții superioare a carcasei și a capacului bateriei sau chiar înlocuirea logoului frontal. În plus, ai posibilitatea de a comanda protecții pentru ecran având culorile și elementele de identitate ale firmei sau pentru publicitate plătită de producătorii de bunuri de consum.

Joya Touch A6 este un echipament pentru utilizări multiple, ideal pentru diverse aplicații de retail, precum scanarea produselor de către client în timpul cumpărăturilor, verificarea prețurilor, reduceri de prețuri, aprovizionare la raft, inventar, control al accesului și multe altele.
Joya Touch A6 este prevăzut cu o platformă puternică Qualcomm Snapdragon și cu sistemul de operare Android 7.1 Nougat. Echipamentul este disponibil în două versiuni: o versiune portabilă asemănătoare ca formă cu un smartphone și o versiune de tip pistol, cu buton de acționare confortabil. Poți trece cu ușurință de la o versiune la alta, în funcție de aplicație și de preferințele proprii.

Pentru încărcare, Joya Touch A6 folosește prima tehnologie de încărcare wireless din domeniu (conformă Q1), ceea ce elimină necesitatea întreținerii și curățării contactelor de încărcare de pe echipament și de pe suporturi. Astfel, îți reduci substanțial costurile de service și beneficiezi de un echipament cu o durată mai lungă de viață utilă.

Mai mult, îl poți folosi și ca telefon. Pe baza protocolului CSip, Joya Touch A6 poate iniția și primi apeluri telefonice prin rețeaua Wi-Fi (VoIP).
Modelul Joya Touch A6 HC este un echipament pentru utilizări multiple, destinat sectorului de sănătate publică, ideal pentru diverse aplicații, precum aplicațiile de scanare la patul pacientului, respectiv internări, activități ale asistenților medicali, farmacie și multe altele.