, , ,

Terminal mobil Datalogic Memor 1


SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Terminalul Memor 1 este prevăzut cu o platformă puternică Qualcomm Snapdragon și cu sistemul de operare Android 8.1 (Oreo) cu GMS (Google Mobile Services). Echipamentul este disponibil în două versiuni: o versiune portabilă asemănătoare ca formă cu un smartphone robust și o versiune de tip pistol, cu buton de acționare confortabil pentru a putea scana fără efort întreaga zi. Este prevăzut cu o carcasă robustă, de culoare neagră, pentru a putea fi folosit în aproape orice aplicații.

Pentru încărcare, Memor 1 folosește tehnologie de încărcare wireless de ultimă generație, care elimină necesitatea curățării contactelor de încărcare de pe echipament și de pe suporturi. Astfel, îți reduci substanțial costurile de service și beneficiezi de un nivel superior de fiabilitate. Suportul cu 3 locuri, precum și numeroasele opțiuni de suporturi cu un singur loc pot fi utilizate atât pentru modelul portabil, cât și pentru cel tip pistol pentru un nivel maxim de flexibilitate.

De asemenea, Memor 1 poate fi folosit și ca telefon sau echipament PTT pe baza protocolului VoIP, pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite de rețeaua Wi-Fi în materie de comunicare.