, , ,

Terminal mobil Datalogic Memor 10 HC


SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Terminalul de tip PDA cu ecran tactil și Android îți oferă caracteristici superioare, putând fi folosit pentru numeroase aplicații în diverse medii de lucru. Pentru un plus de performanță, ai la dispoziție inclusiv un nou model cu opțiune de motor de scanare megapixel pentru coduri de bare 2D. Motorul de scanare MP permite inclusiv citirea de coduri DotCode (urmărirea produselor din tutun) și de filigrane digitale Digimarc.

Memor 10 îți oferă puterea și performanțele unui smartphone, în combinație cu utilizarea prietenoasă specifică Android, într-un echipament de tip PDA subțire și compact, cu cititor integrat de coduri de bare 2D, de tip imager. De asemenea, dispune de primul sistem de încărcare wireless din domeniu, dezvoltat de Datalogic, pentru încărcare fără contact extrem de fiabilă, la care se adaugă bateria compactă care permite înlocuirea, pentru a beneficia de avantaje de cel mai înalt nivel în activitate.

PDA-ul Memor 10 este prevăzut cu platformă octa-core de ultimă generație și Android 8.1 (Oreo) cu GMS (Google Mobile Services). Datorită acestor caracteristici, a fost acceptat de Google, care a validat PDA-ul Memor 10, acesta fiind printre primele terminale mobile incluse în programul pentru dispozitive robuste „Android Enterprise Recommended” (dispozitive cu Android recomandate pentru utilizare în întreprinderi).

PDA-ul Memor 10 disponibil in versiunea pentru sectorul de sănătate publică, oferă aceleași funcții, precum și o carcasă care permite dezinfecția și accesorii dedicate.

Downloads