, , ,

Terminal mobil Datalogic Memor 20


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Proiectat pentru companiile care se confruntă cu provocări importante legate de aplicațiile mobile, Memor 20 este un terminal cu ecran tactil având o formă asemănătoare unui smartophone, care îți oferă robustețe, putere și performanțe și experiența prietenoasă în utilizare specifică sistemului Android.

Memor 20 este PDA-ul cu cel mai mare ecran tactil de pe segmentul echipamentelor pentru întreprinderi, oferindu-ți o interfață generoasă de utilizare, fără a renunța la forma compactă și robustă, dublată de un design modern. Datorită acestei caracteristici, poți lucra fără sincope, cu precizie maximă, pe mai multe canale.

Datorită procesorului Qualcomm puternic, gestionării eficiente a bateriei, tehnologiei dual SIM, localizării prin GPS și funcțiilor optime de conectare, Memor 20 îți garantează performanțe superioare pe termen-lung, într-un mod mereu la îndemână, care te ține în contact cu lumea din ce în ce mai conectată.
Acest dispozitiv inovator, proiectat și dezvoltat pentru a fi compatibil cu utilizările profesionale în cadrul întreprinderilor, include și primul sistem de încărcare wireless din domeniu, dezvoltat de Datalogic, pentru încărcare fără contact extrem de fiabilă, la care se adaugă bateria compactă care permite înlocuirea, pentru a beneficia de avantaje de cel mai înalt nivel 24/7.

Memor 20 este special conceput pentru domeniile de retail, intervenții pe teren, logistică și sănătate publică, unde robustețea și performanțele de durată sunt elemente esențiale.

Downloads