, , , ,

Terminal mobil Datalogic Memor X3


SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Terminalul mobil Memor X3 îți pune la dispoziție numeroase funcții noi care consolidează avantajele oferite de echipamentele Datalogic pe segmentul terminalelor compacte și ușoare. Terminalul mobil Memor X3 este disponibil într-o gamă completă de modele cu diferite opțiuni de motoare de scanare, printre care un cititor de coduri de bare liniare, de tip imager, de intrare de gamă, un cititor cu laser de înaltă performanță, cu fereastră de scanare cu Gorilla Glass II și un cititor de coduri de bare 2D de tip imager, ideal pentru aplicații în domeniul farmaceutic. Toate motoarele de scanare sunt prevăzute cu tehnologia „Green Spot” pentru confirmarea citirii reușite.

Terminalul mobil Memor X3 se distinge și prin opțiunile de baterii cu durată mare de funcționare, conexiunea de mare viteză Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n și ecranul tactil de 2,4 inch, QVGA, cu luminozitate ridicată.

Terminalul mobil Memor X3 HC pentru sănătate publică este acum disponibil pentru spitale sau pentru clinici, personalul medical putând asigura scanarea de coduri de bare într-un mod simplu și sigur pentru pacienți. Terminalul mobil Memor HC este ușor, mic și extrem de durabil, pentru a putea fi folosit în domeniul sănătății publice. Carcasele și materialele plastice utilizate rezistente la acțiunea substanțelor chimice sunt proiectate pentru a face față curățării zilnice cu soluții dezinfectante agresive utilizate în spitale și clinici.

Terminalul mobil Memor HC este prevăzut cu un cititor avansat de coduri de bare 2D, de tip area imager, precum și cu tehnologia „Green Spot” de confirmare a citirii reușite. De asemenea, dispune de un ecran color de înaltă calitate de 2,4 inch și de baterii cu durată lungă de funcționare. Oferă posibilități superioare de conectare prin Wi-Fi fiind prevăzut cu conexiune IEEE 802.11 a/b/g/n, pentru o viteză mai mare la transferul de date prin WLAN, precum și cu tehnologia wireless Bluetooth.

Terminalul mobil Memor HC este un echipament ultrarobust proiectat pentru a face față exigențelor din domeniul sănătății publice. Dispune de sistemul de gestionare a echipamentelor Wavelink Avalanche preinstalat și prelicențiat, putând fi astfel, pus în funcțiune direct, fără a fi necesare alte operațiuni.