, , , ,

Terminal mobil Datalogic SH15/SH21 BLACKLINE


SKU/PN: 946000001

Caracteristici generale

Terminalul SH15 Blackline este un echipament robust cu montare pe utilajele de manipulare, care poate fi utilizat și ca echipament fix în majoritatea aplicațiilor industriale.

Terminalul SH21 Blackline este un echipament industrial cu montare fixă sau pe perete proiectat pentru majoritatea aplicațiilor industriale.

Gradul de protecție IP65/IP67 garantează etanșeitatea ambelor echipamente, acestea putând fi utilizate în cele mai dure medii de lucru. Ecranul tactil capacitiv este prevăzut cu sticlă securizată antireflex de 3 mm care permite inclusiv utilizarea cu mănuși.

Terminalele SH15 Blackline și SH21 Blackline păstrează toate caracteristicile terminalelor cu montare pe utilajele de manipulare Rhino II™ în materie de robustețe: etanșeitate, ecran tactil capacitiv, conexiune excelentă Wi-Fi și multe altele. Ca element cu valoare adăugată, terminalul SH21 Blackline adăpostește în carcasa sa suplă și ușoară, un procesor economic Intel Quad-Core sau un procesor Intel Core i5. Pentru acest produs, este disponibilă o sursă de alimentare internă de înaltă eficiență, de 110/230 VCA.

Ambele echipamente oferă opțiuni în ceea ce privește sistemul de operare, fiind disponibile cu Windows Embedded Standard 7 sau Windows 10 IoT Enterprise. Utilizarea în combinație cu un cititor de coduri de bare portabil precum PowerScan 9500 de la Datalogic, permite introducerea rapidă de date și confirmarea locațiilor.

Downloads