, , ,

Terminal mobil Datalogic Skorpio X5


  • Logistica
  • Retail
SKU/PN: 943500054
SKU/PN: 943500024
SKU/PN: 943500011

Caracteristici generale

Cel mai avansat terminal mobil cu tastatură

Cu noul Skorpio X5, companiile din retailtransporturi și logisticăproducție și sănătate publică beneficiază de un nivel superior de fiabilitate și flexibilitate. Terminalul mobil cu tastatură ultrarapid și ultraperformant îți oferă cel mai mare ecran multi-touch de pe piața PDT (terminale portabile de date). Ai la dispoziție toate funcțiile de care ai nevoie pentru productivitate de vârf și pentru o creștere vizibilă a eficienței și randamentului. Cu Skorpio X5, beneficiezi de un procesor extrem de puternic și de motoare de scanare de ultimă generație, special proiectate și dezvoltate de Datalogic, incluzând o variantă unică Mid-Range cu tehnologie imager, pentru distanțe medii de scanare. Acest echipament robust citește imediat orice cod de bare, indiferent de starea acestuia, chiar și atunci când scanezi etichete deteriorate, zgâriate, vizibile sau acoperite de un ambalaj de plastic. Skorpio X5 este conceput pentru mărirea productivității și reducerea ratei de erori în activitate, ceea ce echivalează cu o profitabilitate superioară. Îți oferă operare intuitivă, experiență foarte bună în utilizare, stabilitate și securitate, toate la un nivel care nu permite comparații. Skorpio X5 are caracteristici de excepție, concepute pentru a satisface pe deplin cerințele tuturor clienților. Dar Skorpio X5 înseamnă mai mult decât atât.

Mai fiabil
Pregătește-te de scanare fără întreruperi

Cu Skorpio X5, poți lucra fără întreruperi, chiar și când utilizezi aplicații cu un consum ridicat de energie. Da, este adevărat: modelele Skorpio X5 cu încărcare wireless sunt singurele echipamente PDT de pe piață prevăzute cu această tehnologie de încărcare concepută pentru viitor, care îți asigură fiabilitate maximă și cel mai redus cost de proprietate. Datorită modelelor ultrafiabile cu încărcare fără contact, îți reduci substanțial costurile de întreținere, deoarece contactele de încărcare ale echipamentelor convenționale sunt mult mai expuse la avariere, coroziune, acumularea de praf și proliferarea microbilor. În plus, Skorpio X5 este prevăzut cu o tehnologie care îți permite înlocuirea bateriei în timp ce lucrezi și cu un sistem ultraperformant de gestionare a încărcării și utilizării bateriei, fiind, datorită acestor funcții, un echipament adecvat pentru turele lungi și activitatea prelungită, așa cum este cazul magazinelor și depozitelor din sectorul de retail.

Mai flexibil
Alege cel mai potrivit motor de scanare

Skorpio X5 îți permite să alegi motorul de scanare cel mai potrivit în funcție de cerințele din domeniul tău de activitate: imager pentru coduri de bare liniare, imager standard pentru coduri de bare 2D și noul și unicul imager cu domeniu mediu de operare care permite citirea la o distanță de până la 2 m. Multe firme au nevoie de un echipament care să le permită scanarea la o distanță mai mare comparativ cu domeniul standard de operare, totuși un motor de scanare cu domeniu ultraextins, mai scump, nu este soluția pe care o caută. Din acest motiv, Datalogic a lansat noul motor de scanare Mid-Range, ca soluție personalizată din punct de vedere al costului și performanței.

Mai puternic
Lucrezi mult mai rapid datorită platformei ultraperformante

În prezent, companiile se confruntă cu o nevoie crescândă de a rula simultan mai multe aplicații complexe. Cu Skorpio X5, poți utiliza concomitent cele mai complexe aplicații mobile datorită avantajelor oferite de platforma de mare putere, lider de piață, Qualcomm Snapdragon 660 cu CPU de 2,2 GHz. Deoarece viteza și eficiența sunt factori esențiali pentru succesul activității, alegerea procesorului este un aspect critic. Procesorul puternic selectat pentru Skorpio X5 asigură puterea necesară pentru rularea fără sincope a aplicațiilor mobile intensive, a mai multor aplicații simultan, inclusiv a celor mai avansate.

Downloads