, ,

Terminal mobil Wearable Zebra WT41N0


  • Logistica
  • Productie
SKU/PN: WT41N0-T2H27ER
SKU/PN: WT41N0-V1H27ER

Caracteristici generale

O soluție simplă de creștere a productivității și de eliminare a erorilor în depozite sau centre de distribuție cu un echipament inovator mâini libere, cu comunicații de voce și date
Pe fondul creșterii substanțiale a volumului de colete, ca urmare a comerțului multicanal, al necesității unei soluții superioare în domeniul asistenței pentru clienți, la care se adaugă normele din ce în ce mai exigente în privința trasabilității, te confrunți cu problema mișcării unui număr mai mare de produse în depozit sau în centrul de distribuție, precum și a colectării unui volum mai mare de informații despre acestea. Cu terminalul mobil purtabil WT41N0 de la Zebra montat pe braț, lucrătorii sunt pregătiți să facă față tuturor acestor cerințe. Acum, lucrătorii se pot concentra asupra produselor pe care le manipulează, nemaipierzându-se timp cu hârtiile sau cu manevrarea unui echipament portabil.

Dacă mai adaugi și un cititor de coduri de bare cu fixare pe deget, personalul poate scana coduri de bare 1D și 2D din mers. Ai posibilitatea documentării traseului fiecărui produs pentru trasabilitate completă, respectiv de a verifica dacă produsele corespund comenzilor și sunt expediate către clienții corecți la termenele potrivite. De asemenea, poți duce precizia de localizare la un nou nivel cu ajutorul tehnologiei hibride Bluetooth Low Energy/Wi-Fi cu care este prevăzut echipamentul WT41N0 și al platformei de localizare și analiză MPact, pentru o urmărire mai precisă a produselor. Rezultatul? Clienți mai mulțumiți și mai fideli. Randament superior cu același personal, prin optimizarea activității forței de muncă. Scurtarea timpului necesar colectării unui volum mai mare de informații despre mișcarea bunurilor, ceea ce reduce costurile de asigurare a conformității cu reglementările privind trasabilitatea.

Downloads