, ,

Terminal mobil Zebra MC55X


  • Productie
  • Retail
  • Sanatate
  • Utilitati
SKU/PN: MC55E0-HL0S3QQA9WR
SKU/PN: MC55E0-PM0S3RQA9WR

Caracteristici generale

Un echipament ușor și compact și tehnologie de ultimă generație
După încetarea comercializării modelului MC55A0/N0, Zebra a optimizat și prelungit ciclul de viață al liniei de produse MC55 prin introducerea computerului mobil MC55X. MC55X este un terminal portabil prevăzut cu sistemul Windows embedded handheld 6.5, cu tastatură, compatibil cu accesorii MC55A0/N0. Este echipat cu un procesor optimizat dual core, dispune de funcțiile superioare de captură de date datorită motorului de scanare SE4710 și de o memorie mai mare pentru performanțe superioare ale aplicațiilor. MC55X este disponibil atât în configurația standard, cât și într-o configurație pentru sectorul de sănătate publică.

Computerul mobil robust MC55X oferă managerilor și operatorilor toate datele de care au nevoie în timp ce se deplasează în zona de lucru, pentru a putea lua fără întârziere măsurile necesare. Făcut pentru business pe interior și pentru stil pe exterior, MC55X îți permite accesul la cele mai complexe aplicații și îți oferă o multitudine de funcții – scanezi coduri de bare, faci fotografii, vizualizezi filmări și conversezi în modul privat sau PTT (apasă și vorbește) cu orice persoană din zona de lucru – toate acestea cu un singur echipament pe care îl poți lua cu ușurință peste tot și care constituie o soluție ideală pentru utilizarea în zonele de interacțiune cu clienții.

Special proiectat pentru a răspunde nevoilor personalului din sectoarele de retail, Horeca și evenimente, producție, sănătate publică și instituții guvernamentale, acest computer mobil deosebit de flexibil te ajută să efectuezi mai multe operațiuni, cu mai multă precizie și într-un timp mai scurt, pentru o creștere reală a productivității și optimizarea serviciilor oferite clienților. De asemenea, MC55X îți oferă fiabilitate și durabilitate de excepție, dovedite de testările extinse la temperaturi ridicate și scăzute, praf, apă, cădere și șocuri prin rostogolire.

Downloads