, ,

Terminal mobil Zebra MT2000


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
  • Utilitati
SKU/PN: MT2070-ML4D62370WR
SKU/PN: MT2070-HD4D62370WR
SKU/PN: MT2070-SD4D62370WR

Caracteristici generale

O combinație de succes între simplitatea unui cititor de coduri de bare și puterea de calcul a unui computer mobil într-un design ultraergonomic de tip pistol

Seria de terminale mobile MT2000 cuprinde echipamente foarte flexibile care fluidizează numeroase procese implicând scanare intensivă într-o mare diversitate de domenii și sectoare de activitate – unități de producție, magazine, depozite, spitale și multe altele. Terminalul mobil ușor de utilizat și accesibil ca preț oferă un design hibrid unic. Astfel, îl poți folosi atât drept cititor de coduri de bare, cât și drept computer mobil pe parcursul întregii zile de lucru. Datorită proiectării ergonomice robuste, beneficiezi de fiabilitate aproape indiferent de mediul de lucru.

Atât echipamentele din seria MT2070, cât și cele din seria MT2090 pot fi utilizate direct, fără a fi necesare operațiuni suplimentare, drept cititoare de coduri de bare – fie conectate la POS, laptop sau alt tip de computer, fie drept computere mobile independente cu funcționare wireless, pentru scanarea de coduri de bare în cadrul aplicațiilor de inventariere sau al altor aplicații de scanare intensivă, oriunde în companie. În plus, seria MT 2090 oferă conexiune wi-fi integrată 802.11 a/b/g pentru conectivitate directă, în timp real la aplicații. Echipamentele din seria MT2000 sunt disponibile la preț de intrare de gamă pentru o valoare superioară a investiției și o rentabilitate de excepție a acesteia.

Downloads