, , ,

Terminal mobil Zebra TC21


  • Logistica
  • Productie
  • Retail
SKU/PN: TC210K-01A222-A6
SKU/PN: TC210K-01B212-A6
SKU/PN: TC210K-01A423-A6

Caracteristici generale

Terminalele cu ecran tactil TC21 sunt disponibile la un preț accesibil, fiind special proiectate pentru a permite tuturor firmelor, indiferent de mărime, acces la tehnologia Zebra de cel mai înalt nivel al categoriei, astfel încât să beneficieze de eficiență și competitivitate, fără a cheltui ultimul ban din cont. Având în spate experiența Zebra ca lider de piață la nivel global, TC21 sunt concepute pentru a-ți oferi calitatea, funcțiile și performanțele necesare pentru a-ți desfășura operațiunile în mod eficient, fiind adecvate pentru multiple aplicații și domenii de activitate. Sunt prevăzute cu o cameră de înaltă rezoluție, de 13 MP, cu un ecran tactil HD mare, de 5″ și cu baterii care permit demontarea/înlocuirea. În plus, rezistă la utilizarea în condiții dure. Căderi pe beton, ninsoare, ploaie, căldură, ger – terminalele TC21 rezistente la apă și la praf fac față în orice condiții.

Datorită configurațiilor multiple, disponibile la prețuri diferite, plătești numai pentru funcțiile de care ai nevoie. Modelul TC21, doar cu Wi-Fi, este ideal pentru utilizarea la interior. Pentru aceste echipamente rentabile ai la dispoziție un contract de service la un tarif la fel de accesibil: Zebra OneCare SV.

Îți poți personaliza opțiunile de captură de date în funcție de cerințele din domeniul tău de activitate, indiferent dacă scanezi coduri de bare în fiecare zi, pe tot parcursul programului sau doar ocazional. Datorită bateriei care poate fi demontată și care acoperă toată durata unei ture – sau chiar a unei ture duble de 14 ore – nu ai de ce să te temi că se poate descărca.

TC21 aduc valoare activității tale și îți asigură un cost redus de proprietate, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Fiecare echipament este echipat cu Mobility DNA Professional, un set de instrumente care transformă sistemul Android™ într-o platformă pentru aplicații profesionale. În schimbul unui tarif redus, îți poți achiziționa licența Mobility DNA Enterprise pentru a debloca un set suplimentar de instrumente avansate și eficiente, care duc productivitatea și gestionarea echipamentelor la un nou nivel. De asemenea, datorită sistemului de operare Android cu care operatorii sunt familiarizați, nu este necesară o instruire de anvergură.

Terminalul cu ecran tactil TC21 este ideal pentru utilizarea în interior.

Piețele primare pentru TC21:

  • Retail
  • Horeca și evenimente
  • Producție

Piețele secundare pentru TC21:

  • Servicii conexe de sănătate publică
  • Depozite mici

Downloads