,

Imprimanta etichete Zebra ZT620


  • Productie
SKU/PN: ZT62062-T0E0200Z
SKU/PN: ZT62063-T0E0200Z

Caracteristici generale

Imprimantele industriale seria ZT600: noua generație a seriei Xi, acum la un nivel superior de inteligență și capacitate industrială

Proiectate pentru a asigura desfășurarea corespunzătoare a activităților critice, sistemele industriale de imprimare de înaltă performanță de la Zebra trec testul timpului, atât din punct de vedere fizic, cât și tehnologic. Seria ZT610 este complet reproiectată, înlocuind imprimantele Xi4. Noile modele ZT610 și ZT620 îți oferă vizibilitate asupra activității, control și adaptabilitate de nouă generație, în pas cu evoluția cerințelor.

Cu ZT610 și ZT620 beneficiezi de fiabilitate 24/7. De asemenea, ZT610 îți oferă imprimare de înaltă rezoluție pentru etichete de mici dimensiuni la cel mai bun nivel din categoria sa. Proiectarea avansată și prietenoasă și mediul de operare Link-OS™ fac totul mai simplu, de la configurare și gestionare la depanare. Datorită funcțiilor de acces și gestionare de la distanță, beneficiezi de o vizibilitate superioară asupra activității și, în plus, de un nivel de adaptabilitate care îți permite să faci față cerințelor din prezent, din viitorul apropiat și de peste ani.

Piețele vizate pentru seria ZT600 sunt producție, depozite și transporturi și logistică.
Aplicații cheie:

  • Urmărirea producției în curs de execuție
  • ID/serie produs
  • Etichetare recepție/mutare
  • Colectare/ambalare comenzi
  • Transbordare (cross-docking)
  • Etichetare pentru conformitate
  • Operațiuni depozit magazin

Imprimanta industrială ZT620
Imprimare de înaltă performanță pentru etichete

Acum ai la dispoziție cea mai nouă evoluție în domeniul imprimării industriale de înaltă performanță a etichetelor. Indiferent dacă te străduiești să ții pasul cu volumul ridicat sau ești în căutarea unei modalități de modernizare a tehnologiei pe care o utilizezi, ZT620 îți oferă aceeași capacitate de imprimare de înaltă performanță ca și ZT610, dar la o viteză de imprimare de 6” (168 mm) și 12” (305 mm) pe secundă pentru a răspunde tuturor cerințelor.

Downloads