Automatizarea Operațiunilor din Producție

Automatizări pentru orice unitate de producție. Noile tehnologii apărute pe piață sunt mult mai accesibile comparativ cu perioadele anterioare. Experiența implementărilor în acestă industrie ne oferă flexibilitatea a veni cu soluții competitive pentru afacerea ta.

Soluția automatizează procesele de identificare a incidentelor de natură tehnică, logistică sau umană. Include funcționalități de raportare a incidentelor, alocare incidente și alertare echipe mentenanţă.

SmartID.Shop-Floor

Soluția centralizează și optimizează într-o singură Platformă toate operațiunile din producție. Conectează resurse, procese, date şi obiecte inteligente, în timp real. Analizează date de la echipamente şi utilaje.

SmartID.Traceability

Soluţie completă, bidirecţională, care permite identificarea rapidă a loturilor de produse suspecte de neconformităţi sau inadecvate pentru consum. Se integrează cu soluţia de serializare.

Soluție de automatizare a gestiunii mijloacelor fixe, pieselor de schimb și consumabilelor pe tot parcursul ciclului de viață al acestora. Include funcționalități de inspecție și mentenanță.

SOTI

Soluție Mobilitate IMM și Enterprise. Automatizează înrolarea terminalelor mobile, imprimantelor, endpoint-urilor, senzorilor, OS, configurarea emailului, aplicațiilor, conținutului. Include help desk remote.

ALTE SOLUȚII PENTRU AUTOMATIZARE LINII DE PRODUCȚIE COMPLEXE

Implementăm soluții pentru digitalizarea completă a liniilor de producție, automatizări complexe, robotizări. Echipele noastre de specialiști sunt specializate în proiecte complexe pentru top producători la nivel internațional.