Self Check Out pentru
evitarea aglomeratiei la casele de marcat

Creați un nou canal de vânzare pentru clienții care preferă să își scaneze, împacheteze și plăti produsele rapid

  • Imbunătățiți experienţa clientului
  • Transformați magazinul într-unul modern şi elegant
  • Optimizați cheltuielile cu personalul
  • Oferiți clienților flexibilitateîn achiziție
  • Creșteți notorietatea magazinului
  • Fidelizați clienţii

NCR SelfServ Check Out – Funcţionalități Soluție

Interfaţă Intuitivă Multi-Path

Oferă feedback în timp real, ușor de înţeles, folosind animaţia, sunetul şi texte; trimite instrucţiuni clienților la prima interacțiune folosind multiple moduri de comunicare, inclusive Multilanguage.

Securitate avansată

Include elemente fizice şi psihologice de descurajare a fraudelor; deține o bază de date cu functionalități  de învăţare a greutăţii articolelor; Detine o arhitectură de intervenţie ȋn funcție de stare si mai multe niveluri de securitate flexibile.

Asistenţă tehnică facilă

Operatorii pot monitoriza ușor echipamentul si software-ul, care includ funcţii flexibile de service, intervenţii minime de securitate; aplicaţie nativă POS şi mod POS; personalizare în funcţie de regulile aplicabile industriei.

Experienţa clientului

Clientul primește nstrucţiuni multimedia audio şi video; Procesarea tranzacţiilor este logică, personalizată, neexistând un flux unic de operaţiuni pentru toţi clienţii.

Instrumente de management

Oferta o listă de selecţie, instrucţiuni multimedia, monitorizare articole neincluse, erori de greutate, oferă diagnoză software,  trimite alerte, rezolva probleme remote.

Instrumente de securitate (prevenirea pierderilor)

Oferă bază de date greutăţi articole, oferă limite şi verificări carduri de credit, ignoră limitele de bagging, excepţiile, toleranţele de greutate.

Cosul tau
0